Darilne škatle iz kartona ali lepenke: profesionalna izdelava škatel po meri

Darilne škatle iz kartona ali lepenke so lahko včasih darilo že same po sebi. Če se namreč odločite za ročno izdelane darilne škatle iz kartona oziroma iz lepenke, ki jih za vas pripravimo v podjetju Per Aspera, vas namreč čakajo estetsko dovršeni izdelki, zaradi katerih bo vaše celotno darilo zares nekaj posebnega. Unikatne darilne škatle iz kartona ali lepenke, ki ga je mogoče kombinirati tudi z drugimi materiali, so tako kot nalašč za posebne priložnosti, na primer za poroke, obletnice in druga slavja, uporabite pa jih lahko tudi za poslovna darila.

 

Ročna izdelava škatel različnih barv in velikosti

Poleg darilnih je možna tudi izdelava škatel iz kartona oziroma lepenke, namenjenih shranjevanju in odlaganju. Tudi v tem primeru izdelava škatel poteka ročno in z upoštevanjem vseh vaših posebnih zahtev in želja. Naši izdelki niso nikoli generični, ampak izdelava škatel poteka s posebno skrbnostjo in nenehnim iskanjem inovativnih rešitev, ki navdušijo s svojo domiselnostjo. Prava izbira smo za vse, ki vas zanima izdelava kartonskih škatel ali lepenke in izdelava škatel iz drugih materialov, ki jih želite uporabljati kot garderobne prenosne škatle. Izdelava škatel iz kartona/lepenke po meri pomeni, da se v celoti prilagodimo vašim zahtevam glede dimenzij, barv in drugih karakteristik škatel. Za vas izdelamo tudi prestižne škatle za shranjevanje, ki se bodo zlile z interjerjem, ali odlagalne pisarniške škatle različnih velikosti, oblik in barv.

darilne škatle iz kartona cenikizdelava škatel cene

Čudovite darilne škatle iz kartona ali lepenke

Naše naročnike najpogosteje zanima izdelava kartonskih škatel oziroma iz lepenke, ki jih nameravajo uporabiti kot darilne škatle. Menimo, da bi morala vsaka darilna embalaža pripovedovati unikatno zgodbo oziroma dopolnjevati sporočilo samega darila. Tako je v naše darilne škatel iz kartona ali lepenke vedno vdelan ščepec pravljičnosti. To niso samo embalaže, ampak poskrbimo, da imajo naše ročno izdelane škatle tudi močan sporočilni naboj – pa naj bo to škatla za nakit ali steklenico vina. Vedno poskrbimo, da se darilne škatle iz kartona/lepenke oziroma iz izbranega materiala ujemajo s tistim, kar skrivajo v svoji notranjosti. Skladnost oziroma umerjenost poskrbi za estetski presežek.

 

Oprema/dodelava različnih daril

Ena od storitev, ki vam jih nudimo, je tudi ročna dodelava rokovnikov, knjig, koledarjev ipd. Knjiga zagotovo sodi med najlepša darila, izvirna darilna embalaža za knjige, ki jo izdelamo za vas, pa lahko čudovito dopolni vaš dar. Darilna embalaža za knjige je lahko prilagojena sami vsebini knjige ali pa je dopolnjena s spominki, povezanimi z lepimi trenutki iz obdarovančevega življenja. Pomagamo vam, da v različna darila vtisnete svoj osebni pečat, kar bo povečalo njihovo simbolno vrednost.