Ročno izdelane škatle: darilna škatla in druge vrste unikatnih škatel

Ročno izdelane škatle lahko razumemo kot poseben umetniški izdelek, saj gre za povsem unikatne predmete. Tako je v ročno izdelane škatle vloženega ogromno truda, znanja in časa, seveda pa tudi domišljije in potrpežljivosti. Vse ročno izdelane škatle pripovedujejo lastno zgodbo in so lahko dragocena obogatitev vašega doma, uporabite pa jih lahko tudi kot darilne škatle.

 

Poskrbimo za ročno izdelane škatle za različne namene

V podjetju Per Aspera se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami pri izdelavi različnih škatel. Naše ročno izdelane škatle so ustvarjene z upoštevanjem vseh želja naročnikov, tudi najbolj zahtevnih. To je lahko na primer posebna škatla za nakit, polna drobnih detajlov, ki poskrbijo za prečudovit končni izdelek. Za vas izdelamo tudi darilne škatle iz kartona oziroma lepenke in drugih materialov ali plastificirane darilne vrečke (tisk po želji). Vsaka darilna embalaža je prilagojena darilu, ki mu je namenjena, zato se zlije z njim v prekrasno celoto. Izdelava škatle po naročilu se začne šele po tem, ko se z vami pogovorimo glede vseh vaših zahtev, saj želimo ustvariti popoln izdelek, ki vas bo očaral v vseh pogledih. Izdelujemo tako manjše škatlice za darila kot škatle večjih dimenzij. Škatle in škatlice za darila so lahko izdelane v različnih barvah in dopolnjene s poljubnimi detajli. Možna je tudi izdelava okrasne škatle, garderobne škatle za oblačila ali pisarniške škatle, namenjene odlaganju ali arhiviranju dokumentov. Ročno izdelane škatle pripravimo tudi za posebne priložnosti, predvsem za poroke, in s tem poskrbimo, da bo vaše slavje zares popolno. Pozorni smo na vsako, tudi najmanjšo podrobnost. Menimo, da si vsaka izdelava škatle po naročilu zasluži našo popolno pozornost, saj lahko svojim naročnikom le tako zagotavljamo vrhunske, prefinjeno elegantne končne izdelke.

 

Unikatna darilna škatla vedno navduši obdarovance

Imate občutek, da je povsem nepomembno, kakšna darilna škatla obdaja vaše darilo? To je napaka, ki jo naredijo mnogi. Še tako skrbno izbrano darilo namreč izgubi delček svoje očarljivosti, če je izročeno v neugledni, naključno izbrani embalaži. Darilna škatla je v resnici izjemno pomembna za celostni vtis in opozarja na to, da gre resnično za posebno priložnost. Zagotavljamo vam, da bo obdarovanec znal ceniti vaš trud, če bo darilna škatla estetsko dovršena in unikatna. Niso vse okrasne škatle primerne za vsako darilo in vsako priložnost. Pomagamo vam, da bo vaše darilo že na prvi pogled opozarjalo, da je zelo posebno, premišljeno izbrano, ne le eno izmed mnogih, ki že kmalu utonejo v pozabo. Drobne pozornosti so pogosto tisto, kar na koncu dneva šteje največ!

darilna škatla cenikročno izdelane škatle cene